Onze kamers

De kamers van "Porte de la Lienne" zijn voorzien van eigen douche & toilet. Zowel een één persoonskamer als een vier persoonskamer behoren tot de mogelijkheden. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping van het pand.

Ontbijt en lunchpakket

Het ontbijt serveren wij dagelijks tussen 8:30 uur en 9:45 uur in het gezellige restaurant op de begane grond, of bij warme zomerdagen op het buitenterras. Gaat u een lange fraaie wandeling maken of uitdagende fietsroute rijden, reserveer dan een dag van te voren een lunchpakket. Na een dag Langlaufen of Skiën is het in de winter goed vertoeven bij de houtkachel in de taverne waar ook, bij slechte weersomstandigheden, een keuze kan worden gemaakt uit diverse gezelschapsspellen.

Kleine groepen

"Porte de la Lienne" biedt mogenlijkheden voor kleine groepen die met een bedoeling gebruik willen maken van onze accommodatie. Te denken valt aan bijvoorbeeld motor, waarvoor mooie tochten zijn uitgestippeld of een toertocht door ons verzorgt kan worden, padvinderij / scouting of cursussen en trainingen. Indien gewenst kunt U gebruik maken van de verschillende ruimtes die ons pand biedt. Aangrenzend aan het pand bevindt zich voldoende parkeergelegenheid en een ruime speel / zonneweide met kleine speeltuin en een barbecue.

Ardennen nieuws

De langzame klusjesman

Lees meer...

Het eindresultaat

Lees meer...

Treinwagon in de tuin

Lees meer...

Een waterrad

Lees meer...